Двама души бяха ранени със сгъваем нож пред дискотека в Кюстендил

...
Двама души бяха ранени със сгъваем нож пред дискотека в Кюстендил
Коментари Харесай

След като младежи бяха намушкани с нож в Кюстендил: Каква е версията на близките на сочения за нападател

Двама души бяха ранени със сгъваем нож пред дискотека в Кюстендил от 37-годишния Валери Цветански. По думите на пострадалите той им се нахвърлил без основателна причина. Версията на околните на посочения за нападател обаче се разграничава, като по думите им самият той е жертвата. Мъжът, който към този момент е под домакински арест, е фармацевт без престъпни прояви все още.

„ Знам, че синът ми е бил атакуван от група младежи, които са го превъзхождали физически и по бройка. Синът ми е с балансиран и спокоен темперамент, който има благородна специалност и оказва помощ на доста хора. Едно от момчетата, което сега излиза жертва, тъкмо преди месец пристигна в нашата аптека. Наложи се да му бъде оказана здравна помощ поради доста дълбока необятна порезна рана на ръката. Моят наследник беше този, който в продължение на три седмици превързваше раната му ”, изясни майката на Валери – Сашка Цветанска пред Нова тв.

Жената изрично изключва версията синът ѝ да е нападнал без причина двамата младежи. „ Не мога да си показва, че би показал експанзия неоснователно. Категорично - провокацията е била от тях. Питам се дали техните родители знаят по какъв начин тези деца прекарват дните си. Откъде идват средствата, с които покриват разноските си. И за какво в обществеността на Кюстендил не се употребяват с положително име ”, добави Цветанска.

Собственичка на заведение в града изяснява, че е имала близки срещи с потърпевшите в правилната обстановка момчета.

„ Тогава ние бяхме пострадалите. Те бяха брутални, не знам на какви опиати. Случи се някакъв всеобщ пердах и видях експанзията в техните очи. След това разбрах, че тези момчета съвсем всяка седмица имат такива прояви ”, разяснява тя.

Местни изясняват, че има голям брой недоволства от въпросните момчета в обществените мрежи.

Разказват, че във вечерта на случилото се с Валери Цветански потърпевшите младежи се криели по храстите и изскачали, с цел да плашат хората. Именно това допускат, че се е случило и с 37-годишния фармацевт.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР